Thybo går i top tre på verdensranglisten 

Weekendens resultater til den danske SUP Tour betyder, at Caroline Küntzel nu er at finde i top tre på den internationale rangliste indenfor SUP 

Den danske SUP Tour forsætter, hvor lokationen i denne weekend lød på Stevns Klint. De to thyboer, Caroline Küntzel og Christian Andersen var, ligesom til det seneste event, der fandt sted i Odensen, overlegne på den lange distance. 

Caroline Küntzel kom ind på en tid, der lød 1:46:02, hvilket var over seks minutter hurtigere end nummer to. Christian Andersen kom ind på en tid, der lød 1:25:44, hvilket også var betydeligt bedre end nummer to for herrerne, som kom ind knap fire minutter efter. 

Weekendens race bød på 14 kilometer, som bestod i tre runder, hvor atleterne hver gang skulle ind om Stevns Klint. Vejrforholdende gjorde weekendens arrangement udfordrende for atleterne, eftersom der både var modvind og bølger. Samtidig spillede varmen også en faktor, eftersom solen stod højt på himlen. 

Caroline Küntzel var meget tilfreds med weekendens race. 

– Jeg er super tilfreds med et succesfuldt race. Varmen, vinden og bølgerne gjorde det lidt ekstra udfordrende i dag, men jeg er meget tilfreds min præstation, udtaler Caroline. 

Næste race for Caroline venter d. 19/6, hvor hun sammen med fire andre deltager i Red Bull Midsummer Vikings, et udfordrende 24-timers race, der på nogle punkter kan sammenlignes med Le Mans. Bag konceptet står Casper Steinfath, som er mangedobbelt Europa- og verdensmester i SUP og naturligvis den bedste paddlesurfer i Danmark.  som er arrangeret af Red Bull. Herefter venter APP World Tourens i starten af august.

Weekendens resultater betyder, at Caroline Küntzel går op på en tredjeplads på den internationale rangliste inden for SUP

 

Sponsored by Thy - Caroline SUP Tour 2021

Caroline Küntzel