Søndag var også en succes for Caroline Küntzel

Efter at have sikret sig guld i sprint om lørdagen, så fulgte Caroline Küntzel op om søndagen med også at tage guldet i teknisk race.

Det var været en begivenhedsrig weekend for unge Caroline Küntzel. Lørdag sikrede hun sig DM-titlen i SUP-disciplinen sprint, hvor hun endda fik tildelt en officiel DIF-medalje for første gang inden for SUP.

DM inden for SUP fortsatte også søndag, hvor den unge thybo skulle prøve kræfter med en anden disciplin. Denne gang stod der teknisk race på menuen, hvilket bestod af fire runder, hvor hver runde var på 700 meter.

I denne disciplin skal man, som atlet, igennem seks bøjevendinger samt beach run, hvor man løber med boardet langs stranden. I denne disciplin skal du derfor tænke både strategisk såvel som taktisk, i forhold til hvor du vælger at placere dig på banen. Samtidig er det også vigtigt, at du som atlet fordeler dine kræfter ligeligt på de fire runder.

Caroline Küntzel fortsatte med at vise storform, ligesom dagen før, hvilket sikrede hende endnu en guldmedalje til samlingen.

– Racet gik super godt, og jeg fik en fantastisk start, hvorefter jeg lagde mig i front. Det var meget udfordrende, eftersom der var stærk modvind på nogle strækninger, samt et super hårdt beach run. Dog følte jeg et godt overblik, og at jeg havde styr på alle de vigtige tekniske elementer undervejs, udtaler Caroline Küntzel.

Caroline har den seneste tid fokuseret meget på sin træning, hvor især yoga fylder meget i hendes hverdag. Denne træning betalte sig søndag, hvor Caroline, til sin egen overraskelse, nærmest ingen fejl lavede på disciplinen.

– Jeg blev meget overrasket, da jeg denne gang stort set ingen fejl lavede, hvilket betyder, at træningen det sidste års tid har givet pote.

Caroline Küntzel kigger tilbage på en weekend med smil på læben, hvor det lykkedes hende at tage to guldmedaljer med hjem fra DM i SUP, som fandt sted i Sæby.

Sponsored by Thy - Caroline SUP Tour 2021

Caroline i gang med Beach Run i årets tekniske race