Mors/Thy Håndbold

Mors/Thy-Håndbold er formentlig Thisted Kommunes mest fremtrædende klub. Klubben er en sammenslutning af HF-Mors og Thisted IK.

Thisted FC

Thisted FC er den højstrangerede fodboldklub i Thisted Kommune. Thisted FC er at finde i 2. division på herresiden og i landets bedste række på kvindesiden.

North Atlantic Surf Association

NASA er Thisted Kommunes vesterhavsisslæt. Surferne er et voksende segment i vores område, med udøvere i den absolutte verdenselite.

Thisted Svømmeklub

Thisted Svømmeklub har et erklæret mål om at levere atleter til den internationale scene, hvor klubben også har en håndfuld konkurrencedygtige atleter indenfor.

Bedsted KFUM

Bedsted KFUM er et kendt navn inden for den nationale volleyball-brance. Klubben fokuserer på at bibeholde det sociale eliteniveau, der er at finde i klubben.

Thisted Vægttrænerforening / Studie 7

Thisted Vægttrænerforening, til dagligt kaldet Studie 7, bestræber sig efter at have atleter, der konkurrerer på højeste niveau i samtlige kategorier inden for vægttræning.

Thisted Badminton

Thisted Badmintons vision er at skabe talenter gennem øget fokus på de forudsætninger, der er at finde for den enkelte atlet.