Jyske Bank sætter vind i Lines sejl

Line Bang Wittrup er i disse dage til VM i windsurf, hvilket blandt andet har kunne lade sig gøre takket være Jyske Bank

19-årige Line Bang Wittrup er i disse dage til i Frankrig, nærmere bestemt Carro, hvor VM inden for windsurf venter for den unge thybo for første gang. Et VM der kom i hus på baggrund af et wildcard, hvor hun som elitær atlet får mulighed for at konkurrere mod de bedste i verdenen.

Det bliver en stor oplevelse at skulle ned og dyste i VM inden for windsurf. Jeg tager til Frankrig med det for øje at prøve mig af på den absolutte verdenstop, fortæller Line.

Den unge thybo har indgået en ny samarbejdsaftale med Jyske Bank forud for dette finalestævne inden for VM-touren – en aftale hun i høj grad påskønner, eftersom det giver hende mulighed for at konkurrere på øverste niveau – et niveau hun ikke har mulighed for at blive afprøvet på herhjemme.

Aftalen med Jyske Bank gør, at jeg i højere grad kan jagte den internationale scene inden for windsurf, hvilket jeg i høj grad påskønner, påpeger den unge thybo.

Værdimæssigt match 

Dertil kan jeg også i høj grad se mig selv i nogle af de værdier, Jyske Bank lægger vægt på – værdier såsom uhøjtidelig og handlekraft er gloser, jeg i høj grad kan se mig selv i, hvorfor jeg føler matchet mellem mig og Jyske Bank er helt perfekt. Især uhøjtidelig er dækkende for mig som atlet såvel som min sport, eftersom de måske i manges øjne er meget utraditionel, fortsætter Line Wittrup.

Til dagligt figurerer Line også som træner i Surfklubben NASA, hvor hun træner unge piger i windsurf. Her finder hun glæden i at lære fra sig, i den sport hun elsker og sætter en ære i at fremstå som en rollemodel for sporten over for den yngre generation – en rollemodel hun især savnede, da hun var lille og ny inden for sporten.

Jeg elsker at inspirere den yngre generation inden for mit fag og sætter en ære i at videreformidle de erfaringer, jeg har gjort mig gennem årene. Derfor synes jeg også, det er fedt, at Jyske Bank som virksomhed også har inspiration som et nøgleord.

Vores kunder er essentielle

Jyske Bank ser også frem til samarbejde med Line Bang Wittrup, hvor afdelingsdirektør i Thisted, Chris Trans Lundquist blandt andet peger på dét faktum, at de ønsker at være et aktiv for deres kunder såvel som lokalområdet i Thy, som nogle af de tanker bag dette sponsorat.

Vi, hos Jyske Bank, har vores kunder i fokus, i alt hvad vi foretager os, hvorfor vi også er glade for at støtte en lokal ildsjæl i form af Line Wittrup, fortæller Chris Lundquist.

Udover, at Line er kunde i Jyske Bank, så ser Chris Lundquist også dette samarbejde som en mulighed for at øge interessegraden for Jyske Bank i og omkring Klitmøller – et område Jyske Bank gerne så et højere antal kunder fra.

Som Line så flot siger, så er der helt klart nogle værdier, der går igen hos Line som atlet og så Jyske Bank som brand. Dertil kan Line også være en indgangsvinkel for os, til et segment vi som virksomhed gerne vil have i dialog. Derfor ser vi dette som et optimalt samarbejde, afslutter Chris Lundquist.

VM i windsurf løber af stablen fra d. 12. november og frem til d. 21. november.

     

    Sponsored by Thy - Workshop

    Line Bang Wittrup

    linebw02@gmail.com

    (+45) 29 82 58 87