Hvidbjerg Bank skal sikre Caroline Küntzel optimerede forudsætninger

Caroline Küntzel ser frem mod en sæson, hvor hun har i sinde at udfordre de bedste i verdenen inden for SUP-board.

Caroline er dedikeret i alt det hun laver, hvilket blandt andet har ført til en virtuel verdensrekord i højeste hastighed på et SUP-board. En virtuel konkurrence, der blev arrangeret af APP World Touren under pandemien, eftersom det ikke var muligt at konkurrere som tidligere grundet diverse restriktioner.

Det seneste år har tydeliggjort, at Caroline er klar til at tage det næste skridt op ad rangstigen. Til det seneste danske mesterskab gjorde Caroline rent bord, da hun blev suveræn dansk mester i samtlige discipliner inden for SUP. Derfor er det primære mål for Caroline, det kommende år, også APP World Touren, som er verdensmesterskabet inden for SUP-boarding – en turnering en anden thybo, Casper Steinfath, tidligere har haft stor succes i, hvor det gennem tiderne har lykkedes ham at vinde hele seks gange.

Fremadrettet er Hvidbjerg Bank med på Carolines rejse. Med et sponsorat, som APP World Tour-Partner, er Hvidbjerg Bank medvirkende til at sikre optimerede forudsætninger for Caroline Küntzel. Formålet er et gensidigt samarbejdet, der skal komme begge parter til gode samtidig med, at det sikrer Caroline bedre forudsætninger for at deltage og præstere i APP World-Touren.

Caroline endte som nummer 28 på den overordnede kvindelige APP World Tour-verdensranglisten for 2019, hvilket var det seneste år, hvor APP World-Touren fandt sted. Dette skyldes dog blandt andet, at Caroline ikke havde mulighed for at deltage i hele Word Touren og derfor ikke havde muligheden for at konkurrere om samme antal point som de andre atleter.

Caroline ser frem mod den nye sæson

Caroline Küntzel kickstartede sæsonen d. 22. maj, hvor den danske SUP Tour startede i Odense. I den danske SUP Tour dyster atleterne i forskellige former for SUP-discipliner. Denne dag var Caroline overlegen i forhold til sine konkurrenter, hvorfor den unge thybo vandt sikkert med hele 3,23 minutter ned til andenpladsen.

Det flotte resultat til den danske SUP Tour gør blot, at Caroline er endnu mere tændt forud for APP World Touren.

– Alt i alt var den danske første konkurrence under den danske SUP Tour en kæmpe succes, hvorfor jeg nu blot er endnu mere tændt og klar til World Tourens start til august.

– Derfor er jeg også utrolig glad for, at Hvidbjerg Bank ser en værdi i at være en del af den rejse jeg er i gang med, udtaler den unge thybo.

Hvidbjerg Bank prøver at gå nye veje

Grunden til at Hvidbjerg Bank har valgt at indgå et samarbejde med Caroline er tosidet. Først også fremmest ønsker de at støtte unge idrætsudøvere, som har hjemme i deres lokalområdet – her passede Caroline rigtig godt på profilen, eftersom hun er ung, seriøs og målrettet inden for sin sport.

 – Det er vigtigt der er attraktive tilbud til unge mennesker i vores områder, som ønsker sport på det almindelig plan, men bestemt også for dem som ønsker det på eliteplan, udtaler Afdelingsdirektør, Marianne Lillebæk

Samarbejdet fra Hvidbjerg Banks side skal også ses som et forsøg på at gå lidt nye veje i forhold til sponsorater.

– Derudover er vi naturligvis spændt på at forsøge kræfter med en ny form for sponsorat, hvor der er en dedikeret sportsudøver der vil give personlig reklame til gengæld. Det håber vi kan være med til at sætte Hvidbjerg Bank mere på landkortet, ligeså vel som idrætten.

APP World Touren er planlagt til at starte d. 6. august i Spanien.

Sponsored by Thy - Hvidbjerg Bank

HVIDBJERG BANK

Østergade 2
7790 Thyholm
Tlf. 9695 5200