Del din sport med #thysport

Vær med til at skabe fokus på eliteidrætten og dent talentudvikling der sker i Thy med hashtagget #thysport. Dyrker du eliteidræt i Thy, så benyt endelig #thysport når du poster noget på de sociale medier.

Er du tilskuer til eliteidrætten i Thy, må du også hellere end gerne benytte #thysport, hvis du poster noget fra sportens verden.

På denne måde er vi alle med til at styrke fortællingen om den eliteidræt, der er at finde i Thy. Dette skal være medvirkende til at skabe opmærksomhed, interesse og inspiration.

Thy har meget at byde på – også når det kommer til eliteidræt!

Følg også med i projektet på diverse sociale medier!

Sponsored by Thy - Christian Andersen

Nyheder

Sponsored by Thy understøtter de individuelle eliteatleter i Thy ved at promovere deres bedrifter. Her vil der løbende blive lagt diverse nyheder ind omhandlende de involverede atleter. Stay tuned!

Engagement raten som værktøj

Engagement raten som værktøj

Engagement raten som værktøj i et sponsorat Generelt set, så er engagement raten højere inden for sportsbranchen sammenlignet med mere traditionelle brancher, hvilket også kan aflæses i Thy. Engagement raten indikerer, hvor meget folk gennemsnitlig interagerer med...

Thybo går i top tre på verdensranglisten

Thybo går i top tre på verdensranglisten

Thybo går i top tre på verdensranglisten  Weekendens resultater til den danske SUP Tour betyder, at Caroline Küntzel nu er at finde i top tre på den internationale rangliste indenfor SUP  Den danske SUP Tour forsætter, hvor lokationen i denne weekend lød på Stevns...