Overbevisende præstation af unge thyboer

De unge thyboer, Caroline Küntzel og Christian Andersen var begge overlegne til Den Danske SUP Tour 2021, der i dag kickstartede i Odense.

Den danske SUP Tour 2021 startede denne weekend i Odense. Her var de unge thyboer, Caroline Küntzel og Christian Andersen, flyvende og vandt i sikker stil.

Danish SUP Tour samler alle Danmarks SUP atleter til et brag af en tur, som arrangeres af DSRF (Dansk Surf & Rafting Forbund). Touren består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten inden for stand up paddling, hvor atleterne dyster i forskellige former for SUP-discipliner. 

Disciplinen Caroline vandt var langdistancen, som lød på 13,5 kilometer. Den unge thybo var med afstand den bedste kvinde på vandet i dag, hvilket resulterede i en sluttid på 1:39:11 og en sikker første plads med hele 3,23 minutter ned til andenpladsen, som blev Maria Østergaard Holm.

– Racet gik super godt og langt bedre end jeg turde håbe på. Det var en distance på 14 kilometer, hvor der til tider var hård modvind, hvilket gav nogle bølger i havnen. Alt i alt var det en mega fed sæsonstart, hvorfor jeg nu blot er endnu mere tændt og klar til World Tourens start til august, udtaler en glad vinder.

APP World Touren, som Caroline omtaler er planlagt til at starte d. 6. august i Spanien.

Unge Christian Andersen, som også er thybo, var ligeså på vandet. Også han formåede at vinde i sikker stil i mændenes langdistance.

Både Caroline og Christian dyrker til daglig deres sport i Surfklubben North Atlantic Surf Association, også kendt under NASA i daglig tale, som er en surfklub med lokation i Klitmøller.

Den danske SUP Tour fortsætter d. 5. juni, hvor turen går til Stevns Klint.

Sponsored by Thy - Caroline SUP Tour 2021

Øverst på podiet, Caroline Küntzel