Første Thybo på Circuit de la Sarthe

Malthe er 17 år gammel og kommer fra Sennels. Ved siden af sin sport uddanner Malthe sig til industritekniker. Malthe har bevæget sig indenfor motorsporten, siden han var helt lille. Gennem årene har det også kastet imponerende resultater af sig, hvor Malthe blandt andet tidligere er blevet kåret som dansk mester såvel som nordisk mester inden for forskellige discipliner.

I 2020 fik Malthe muligheden for at debutere på den legendariske Le Mans bane, Circuit de la Sarthe, da Malthe deltog i det prestigefyldte opvarmningsløb Road to Le Mans. Malthe blev dermed den første Thybo til at køre et løb på denne bane samtidig med, at han også blev den yngste dansker nogensinde til at gøre dette.

Malthes resultater har gjort ham til en del af DASU’s elitetrup samtidig med, at han er udvalgt i Team Danmarks talentprogram. Malthes karriere er lige begyndt, og fremtiden ser meget lys ud.

 

Karriere højdepunkter:

  • 2021 Road to Le Mans – 3. plads
  • 2020 Road to Le Mans-deltagel
  • 2019 F4 Dansk Mester
  • 2018 Årets Talent, Thy Awards
  • 2018 F4 Rookie Champion
  • 2017 OK Junior Dansk Mester

 Sponsorer / Samarbejdspartnere 

Disse er essentielle for, at Malthe kan gøre det, han gør. Derfor kan vi heller ikke opfordre nok til at støtte dem, som støtter individuelt elitesport i Thy. Af hjertet tak!

Sponsored by Thy - Sporitgan

Vil du vide mere om projektet?

Er du interesseret i at vide mere om projektet , så tøv ikke med at tage kontakt. Enhver henvendelse vil glædeligt blive besvaret og vi sidder altid klar bag tasterne.