“Det faldt helt naturligt, at jeg begyndte at windsurfe”

Line Bang Wittrup er født og opvokset i Klitmøller, hvilket har haft en indflydelse på hendes opvækst. I dag fylder havet og naturen en stor del af hendes liv, hvor langt størstedelen af tiden går med at windsurfe på internationalt plan.

Line startede med at surfe, da hun blot var ni år gammel. Hele hendes liv har stranden og havet været en naturlig del af hendes liv, som startede med at hendes far tog hende med ud på havet og surfe. Lige siden dengang har Line været grebet af at surfe.

Line har tidligere deltaget i VM (PWA) på Gran Canaria, hvor hun konkurrerer med de bedste i verdenen. Og målet fremover er også at blive konkurrencedygtig på dette niveau og være med helt fremme i disse PWA-stævner.

Tidligere surferprofil, Finn Noer, har også store roser at sige omkring Line Wittrup.

– Line er en meget dedikeret og dygtig windsurfer, med store ambitioner og en særdeles elitær tilgang til sporten. Hendes sportslige udvikling har i den periode hun har været tilknyttet NASA, været yderst tilfredsstillende, og vi ser et stort potentiale i Line som windsurfer på den nationale scene såvel som den internationale scene. Med Lines forbilledlige tilgang til sporten og som menneske, fortjener hun alt den opbakning hun kan få, så hun forhåbentligt en dag kan få indfriet sine største sportslige ambitioner.

Kom tættere på Vesterhavet, vestenvinden og smukke Thy – og oplev livet på det vilde hav med mig. Læs mere her!

Karriere højdepunkter:

 

  • 1st Noer stick Cold Hawaii PWA U-20 girls
  • 2nd Danish Open Woman
  • 1st DANISH OPEN WOMAN SECOND ROUND 2019
  • 2nd WATERZ WOMAN LONGDISTANCE CHALLENGE 2019
  • 2nd DANISH OPEN WOMAN 2018
  • 2nd DANISH OPEN JUNIOR 2018
  • 17nd I WOMAN WAVE PRO GRAN CANARIA PWA (VM) 2018

Line Wittrup

linebw02@gmail.com

                          (+45) 2982 5887

 Sponsorer / Samarbejdspartnere

Disse er essentielle for, at Line kan gøre det, hun gør. Derfor kan vi heller ikke opfordre nok til at støtte dem, som støtter individuelt elitesport i Thy. Af hjertet tak!

Sponsored by Thy - Thy Mors Energi
Sponsored by Thy - Fanatic
Sponsored by Thy - Black Project
Sponsored by Thy - West Wind

Vil du vide mere om projektet?

Er du interesseret i at vide mere om projektet , så tøv ikke med at tage kontakt. Enhver henvendelse vil glædeligt blive besvaret og vi sidder altid klar bag tasterne.