Har Thy en paralympiske skytte at se frem til?

Kasper er 20 år gammel og født med rygmarvsbrok, hvilket har resulteret i, at Kasper har nedsat funktion i hans ben. Dette har dog ikke været en hindring for hans skydning, hvorfor Kasper i dag er blandt landets bedste indenfor hans disciplin. 

Kasper skyder på eliteplan, hvorfor han også trænere flere gange om ugen, faktisk ofte hver dag, på et hjemmeanlæg i en gildesal i det sydlige Thy.

Ambitionerne er store for den unge Thybo, der til dagligt også figurerer som salgselev hos Outrup Vinduer, hvorfor det også ærgrede ham, at det ikke lykkedes ham at kvalificerer sig til De Paralympiske Lege i Tokyo.

Kaspers karriere er dog første lige startet, eftersom han reelt set ikke har skudt i særlig lang tid på det elitære plan. Derfor ser Kasper også allerede frem mod nye muligheder og mål, efter den manglende deltagelse i Tokyo.

På trods af den korte elitære karriere, så har skydning altid interesseret Kasper – faktisk siden han var 11 år gammel og begyndte i den lokale skytteforening, Boddum – Ydby Skytteforening.

Talentet blev dog heldigvis spottet, hvilket i dag har resulteret i landsholdsskydning såvel som flere internationale konkurrencer.

Karriere højdepunkter:

  • 2021 World Shooting Para Sport, World Cup (Lima)
  • 2019 Shooting Competition Hannover (ISCH)

 Sponsorer / Samarbejdspartnere

Disse er essentielt for Kasper, at han har nogle sponsorer, hvis han skal fortsætte med at skyde på højeste niveau og dermed repræsenterer Thy gennem sporten. Vil du være Kaspers næste sponsor?

Sponsored by Thy - ny sponsore
Sponsored by Thy - ny sponsore
Sponsored by Thy - ny sponsore
Sponsored by Thy - ny sponsore

Vil du vide mere om projektet?

Er du interesseret i at vide mere om projektet , så tøv ikke med at tage kontakt. Enhver henvendelse vil glædeligt blive besvaret og vi sidder altid klar bag tasterne.