Thybo er at finde på den internationale svømmescene

Karoline er en 19-årig svømmer, der til dagligt begår sig hos Thisted Svømmeklub. Hun er født og opvokset i Thisted, hvor hun her i 2021 færdiggjorde hendes gymnasiale uddannelse på Thisted Gymnasium.

Karoline har imponeret stort på den nationale svømmescene, hvor hun tilbage i 2019 formåede at tilkæmpe sig guld i 200 meter rygcrawl. Dette flotte resultat har blandt andet medvirkende til, at Karoline fik tildelt titlen som Årets Sportsnavn 2020 i Thy.

Karoline har store internationale ambitioner, hvor hun blandt andet drømmer om både EM, VM og OL. Karoline har haft en begivenhedsrigt år her i 2021, hvor hun både har repræsenteret Danmark ved EM såvel som OL, hvor hun har været udtaget som holdkap-svømmer. Til EM repræsenterede hun Danmark i disciplinerne holdmedley mix samt holdmedley damer, men hun under OL i Tokyo repræsenterede Danmark i holdmedley for damer.

Med udgangspunkt i disse bedrifter, så kan Karoline glæde sig over, at hun er den første EM-deltager fra Thisted Svømmeklub siden Thomas Jørgensen tilbage i 1995. Dertil er hun også den første, der har repræsenteret Thisted Svømmeklub ved et OL siden 1988, hvor Anette Jørgensen dengang deltog ved De Olympiske Lege i Seoul.

Sponsor:

Som sponsor for Karoline kan du være med til at sikre optimerede forudsætninger for Karoline, hvilket gerne skulle resultere i, at hun formår at deltage i en lang række internationale konkurrencer. Vi skulle gerne alle være medvirkende til, at vi fortsat har en Thybo med til OL i 2024. Læs mere omkring dette her.

 

Karriere højdepunkter:

  • OL 2020, Tokyo (2021), Holdmedley
  • EM 2021, Budapest, Holdmedley
  • 2021 Dansk mester 100 fri
  • 2021 Guld i 100 og 200 ryg, Danish Open
  • 2020 Årets Sportsnavn i Thy
  • 2020 Guld i 200 meter rygcrawl, Danish Open
  • 2019 Dansk Mester 200 meter rygcrawl
  • 2018 Guld i holdkappen på 4 x 200, Nordisk Mesterskab
  • 2018 Sølv i 200 meterens rygcrawl, Nordisk Mesterskab
  • 2018 Sølv i 100 meterens rygcrawl, Nordisk Mesterskab

 Sponsorer / Samarbejdspartnere

Det er essentielt for Karoline, at hun får nogle personlige sponsorer, hvis hun skal have forhåbninger om at fortsætte på den internationale scene. Er du Karolines næste sponsor?

Sponsored by Thy - ny sponsore
Sponsored by Thy - ny sponsore
Sponsored by Thy - ny sponsore
Sponsored by Thy - ny sponsore

Vil du vide mere om projektet?

Er du interesseret i at vide mere om projektet , så tøv ikke med at tage kontakt. Enhver henvendelse vil glædeligt blive besvaret og vi sidder altid klar bag tasterne.