Dobbelt dansk mester i surf

Christoffer Holler er født tilbage i 1998 og slår i dag sine rødder i Klitmøller. Den unge thybo har surfet siden 2009, hvor den elitære rejse for alvor har taget fart de seneste 5-6 år, hvilket blandt andet har resulterede i nogle imponerende bedrifter.

Den unge thybos fokus ligger på hele tiden at forbedre sig som atlet – både inden for konkurrencesurf men også i Freesurf.

De seneste par år har den unge thybo også gjort rent på den danske scene, hvor han på nuværende tidspunkt er dobbelt dansk mester, efter han vandt den danske tour både i 2020 og 2019.

Christoffer Holler er dertil også en del af det danske surf landshold, der senest viste dannebrog frem på den solrige kyst i El Salvador, hvor World Surfing Games 2021 fandt sted fra d. 29. maj – 6. juni.

Læs mere om et eventuelt samarbejde med Christoffer her!

 

Karriere højdepunkter:

  • Dansk mester 2020
  • Dansk mester 2019
  • 2. plads Danish Surf Tour 2018
  • 2. plads Danish Surf Tour 2017
  • Nordisk junior mester 2016

 Sponsorer / Samarbejdspartnere 

Disse er essentielle for, at Christoffer kan gøre det, han gør. Derfor kan vi heller ikke opfordre nok til at støtte dem, som støtter individuelt elitesport i Thy. Af hjertet tak!

Sponsored by Thy - Thy Mors Energi
Sponsored by Thy - Fanatic
Sponsored by Thy - Black Project
Sponsored by Thy - West Wind

Vil du vide mere om projektet?

Er du interesseret i at vide mere om projektet , så tøv ikke med at tage kontakt. Enhver henvendelse vil glædeligt blive besvaret og vi sidder altid klar bag tasterne.