Tidligere verdensmester i junior-kategorien

Christian er 18 år og bor i Klitmøller. Han har surfet siden han var 9 år gammel, og går også under navnet Polar Bear i surfermiljøet. Siden han for første gang gjorde sig i surf-miljøet i en alder af 9, så har Christian være passioneret omkring Stand Up Paddle Boarding, hvilket også har kastet flere anerkendte resultater af sig.

Christian er blandt verdenseliten inden for Stand Ud Paddle og har blandt andet tidligere vundet verdensmesterskabet inden for junior-kategorien. Christian drømmer om at se Stand Up Paddle blandt de udvalgte discipliner til OL og den vej igennem være medvirkende til at sikre dansk metal på den absolutte største scene, der er at finde indenfor elitesport.

Christian arbejder dedikeret på at forbedre sig hver dag, hvor han på kort sigt ønsker at forbedre sin plads på verdensranglisten, således han er at finde blandt de 5 førende på World Touren.

Skal din virksomhed være en del af Team Polar Bear? Så se mere her!

 

Karriere højdepunkter:

  • 1. Plads VM Junior
  • 1. Plads Euro Tour Junior
  • 1. Plads DM Senior
  • 11x 1. Plads DM Junior
  • 2x 1. Plads DK SUP Tour
  • 4. Plads Red Bull Heavy Water

 Sponsorer / Samarbejdspartnere 

Disse er essentielle for, at Christian kan gøre det, han gør. Derfor kan vi heller ikke opfordre nok til at støtte dem, som støtter individuelt elitesport i Thy. Af hjertet tak!

Sponsored by Thy - Thy Mors Energi
Sponsored by Thy - Fanatic
Sponsored by Thy - Black Project
Sponsored by Thy - West Wind

Vil du vide mere om projektet?

Er du interesseret i at vide mere om projektet , så tøv ikke med at tage kontakt. Enhver henvendelse vil glædeligt blive besvaret og vi sidder altid klar bag tasterne.