Thybo skyder på internationalt niveau

Det handler om mere end våben og krudt. Det handler om timing, koncentration og præcision. Sådan forklarer 19-årige Anne Bakke Nielsen sin store passion og sin titel som eliteskytte.

Til hverdag træner hun i Thisted Skyttekreds, hvor hun bruger endeløse timer på at forbedre de små detaljer og marginaler, således hun står stærkest, når hun skal konkurrere.

I sommeren 2021 blev hun student fra Thisted Gymnasium. Siden da har den stået på hård og koncentreret træning for hård og intens træning – udelukkende med det for øje, at nå sine individuelle mål.

Anne drømmer og sigter samtidig mod at få chancen for at repræsentere sit land ved EM, VM og OL.

Det er grunden til, at hun er, hvor hun er i dag.

De oplevelser sporten har været med til at give hende, vil hun aldrig være foruden.

Anne er stolt over at være Thys eneste skytte, der er at finde i den bedste danske liga samt at være en del af den danske juniorelite.

Hun sætter en ære i at være et forbillede for yngre atleter inden for skydning, hvor hun blandt andet er meget bevidst omkring at vise dem, at intet er umuligt. Mulighederne for at blive eliteudøver er bestemt til stede i Thy, hvilket er en historie, hun sætter en ære i at videreformidle.

 

Karriere højdepunkter:

  • 2021: DIF finale, 4. Plads (individuel sejr)

  • 2021: Finale Grundsølille Open 2022 – 4. plads
  • 2021: Plads 3×40 50M DM
  • 2020: 3. plads præmievåben
  • 2019: 3. plads DM (indendørs)
  • 2019: 1. plads Junior International, Bisley (GB)
  • 2019: 2. plads Hold Junior International

 Sponsorer / Samarbejdspartnere

Det er essentielt for Karoline, at hun får nogle personlige sponsorer, hvis hun skal have forhåbninger om at fortsætte på den internationale scene. Er du Karolines næste sponsor?

Sponsored by Thy - ny sponsore
Sponsored by Thy - ny sponsore
Sponsored by Thy - ny sponsore
Sponsored by Thy - ny sponsore

Vil du vide mere om projektet?

Er du interesseret i at vide mere om projektet , så tøv ikke med at tage kontakt. Enhver henvendelse vil glædeligt blive besvaret og vi sidder altid klar bag tasterne.