Malthe Jakobsen

Malthe Jakobsen er en del af DASU’s elitetrup og samtidig også udvalgt i Team Danmarks talentprogram. 

Christian Andersen

Christian, også kendt under sit alias Polar Bear, er blandt verdenseliten inden for Stand Up Paddle Boarding.

Sponsored by Thy - Caroline Küntzel

Caroline Küntzel

Caroline begår sig i surfermiljøet, nærmere bestemt i Stand Up Paddle Boarding, hvor hun er iblandt verdenseliten.

Kristian Lauridsen

Kristian vandt årets talent i Thy 2020 og drømmer om både EM og VM inden for dans, hvor han er blandt den nationale elite.

Sponsored by Thy - Jakob Frandsen

Jakob Frandsen

Jakob er blandt Danmarks elite inden for Motocross i hans klasse, hvor han er en del af Danmarks Motor Unions talenttrup. Jakob er til dagligt tilknyttet et tysk hold, hvorfor han konkurrerer på højeste niveau.

Tobias B. Bjerg

Tobias blev udnævnt til Årets Olympiske håb forud for OL i Tokyo og har også tidligere svømmet sig til medaljer til EM. Han har netop forladt København og Det Nationale Træningscenter til fordel for Thy.

Christoffer Holler

Christoffer Holler er en del af det danske surf landshold, der senest viste dannebrog frem på den solrige kyst i El Salvador.

Maria Thinggaard Sørensen

Maria Thinggaard Sørensen, er blandt de bedste i verdenen til sporten, voltigering, der kombinerer gymnastik og ridning.

Line Bang Wittrup

Line er Danmarks bedste kvindelige windsurfer. Kom tættere på Vesterhavet, vestenvinden og smukke Thy – og oplev livet på det vilde hav med hende.

Sponsored by Thy - Kasper Lousdal

Kasper Lousdal

Kasper er født med rygmarcsbrok. Dette har dog ikke været en hindring for hans skydning, hvorfor Kasper i dag er blandt landets bedste inden for hans disciplin.

Sponsored by Thy - Karoline Sørensen

Karoline Sørensen

Karoline var senest med til OL i 2020 (2021) der foregik i Tokyo. Og forhåbenlig er den glade thybo også at finde blandt de deltagende til OL 2024, der foregår i Paris.

Sponsored by Thy - Karoline Sørensen

Anne Bakke Nielsen

Det handler om mere end våben og krudt. Det handler om timing, koncentration og præcision. Anne Bakke er blandt de bedste skytter i Danmark.