Årets talent i Thy, Kristian Lauridsen, høstede medaljer til DM i sportsdans

I weekenden blev der danset Danmarksmesterskaberne i sportsdans i Hvalsø-hallen på Sjælland, hvor en Thybo hev medaljer med hjem

Kristian Thingstrup Lauridsen fra Thisted, deltog sammen med sin dansepartner Victoria Hestbek, Herning, til dette DM.

Det unge talentfulde par havde en travl weekend med hele 3 Danmarksmesterskaber, hvor de på imponerende vis formåede at danse sig frem til podiepladser i både standard, latin og 10-dans.

Lørdag blev der danset om medaljer i latin og 10-dans (standard og latin), og da parret havde været på gulvet 20 gange stod det sent lørdag aften klart, at Kristian og Victoria på fornemste vis havde danset sig frem til sølvmedaljer i begge turneringer.

Søndag formiddag skulle parret igen i aktion, hvor der blev danset om det danske mesterskab i standarddanse. Efter flot dans sikrede parret sig igen en podieplads, og kunne glade og trætte tage hjem fra Danmarksmesterskaberne med 2 sølvmedaljer og en bronzemedalje.

Nu håber Kristian og Victoria på et mere almindeligt danseår, hvor det forhåbentligt allerede i efteråret bliver muligt at deltage i flere nationale og internationale turneringer i både ind- og udland.

Dans kan være det optimale underholdningsindslag til jeres erhvervsarrangement, hvorfor et samarbejde med Kristian Lauridsen og Victoria Hestbek meget vel kunne være en unik mulighed for din virksomhed. Dette kan du læse mere omkring her: https://mcusercontent.com/40d7dfa2844be45ae4cdb189d/files/517dc6bb-786b-2378-b756-c37ccd996c6e/Guldsponsorat_Kristian_Victoria.pdf 

Sponsored by Thy - Kristian og Victoria danser latin

Kristian Lauridsen & Victoria Hestbek

mmdans@mail.dk
(+45) 29 44 47 59